Sun Dial by Tang Chung-Han

Tang Chung-Han Spotlights The Sun Dial Residential

Tang Chung-Han, the project leader of the highlighted work Residential by Tang Chung-Han demonstrates, A third perspective beyond imagination Parallel: a principle that interchanges one space with another Angles are created in the masses, just like those of a sundial. It records the interlinked stories of time and space. It connects the emotions and relations between people and objects. Floor Plan The spaces are divided, then re-integrated. Using the principles of reorganization, concepts related to the use of space from different periods can coexist. .

Sun Dial by Tang Chung-Han Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=55009

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to By Design Magazine homepage.

Design Award

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 280