Hualin by Wang Baodong

Wang Baodong Designs The Hualin Club

Wang Baodong, the architect of the award winning project Wang Baodong's Hualin Club illustrates, Hualin office adopts the moving line mode of back travel in the layout of the plane, and the route is wound around without qualification, so the space is rich and wide; Concentrated and combined, the combined room is in the center of the communication reception room. The area is not small. It can mean centeredness, strength, and infection. It has a half-open sequence of concave walls, showing a welcome, chest, and inside. Inside and outside, surrounded by, Outside..

Hualin by Wang Baodong Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=70543

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to By Design Magazine homepage.

Design Competitions

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 280