Well of Light by Pei-Lin Hsieh

Pei-Lin Hsieh Spotlights The Well of Light Residential

Pei - Lin Hsieh, the project leader of the award winning design Well of Light - Residential by Pei - Lin Hsieh points out, As this project is situated in the enchanting Yang-Ming Mountain, the designer opted to capitalize on its exceptionally ample light in crafting a harmonious dialogue between human, space and natural environment. The public domain is an open space demarcated with various floor elevations so as to allow poured in light to diffuse throughout various parts of space, while creating independent spatial usage with visual access interwoven in between, an essential domain for family gathering..

Well of Light by Pei-Lin Hsieh Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=64557

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to By Design Magazine homepage.

Design Competitions

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 280